Behandlingar för
kropp och själ

Som certifierad Helhetsterapeut erbjuder jag flera olika behandlingar, alla skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Min huvudmetod, Helhetshealing, är en kraftfull healingteknik som behandlar både fysiska och emotionella aspekter av välmående. 

Kropp och själ är djupt sammanlänkade, och emotionella problem kan ofta manifestera sig fysiskt. Som Helhetsterapeut fokuserar jag på att lokalisera och avlägsna dessa blockeringar som påverkar ditt välmående, och främjar din kropps naturliga läkningsprocess. Jag tror på samverkan i vården och är öppen för att kombinera mina metoder med traditionell vård när det behövs. Om jag inte kan bistå, är jag alltid ärlig och hjälper dig att finna andra vägar till läkning.

Mina behandlingar

HELHETSHEALING

En kraftfull behandlingsform som arbetar på djupet i din kropp.

HELANDE SAMTAL 

Om du upplever stress och oro eller vill lära dig att sätta gränser.

KANALISERING

Jag förmedlar kontakt med dina guider och vägledare.

REGRESSION

Gå tillbaka till händelser som din själ vill visa.

Med Helhet i Centrum

Jag är stolt över att vara en del av HelhetsCentrum, Soul & Heart Journey School, en välkänd institution med över 25 års erfarenhet inom alternativ friskvård och personlig utveckling. Vår verksamhet vid HelhetsCentrum bygger på uråldrig kunskap, anpassad för dagens behov och krav​​​​. 

Som certifierad Helhetsterapeut och lärare från HelhetsCentrum, förbinder jag mig till att följa våra höga standarder och värdegrunder, vilket säkerställer att du får bästa möjliga vård och stöd. I samverkan med traditionell vård, strävar jag efter att ge varje klient en unik och personligt anpassad upplevelse. Min filosofi är att alla läkningsprocesser är individuella, och jag är alltid ärlig om mina möjligheter att hjälpa. Om jag inte kan bistå, kommer jag att rekommendera andra vägar till läkning.

Läs mer om HelhetsCentrum  här eller på skolans webbplats.

Hur går en behandling till? 

Varje behandling inleds med ett samtal där vi tillsammans diskuterar dina specifika behov och mål med behandlingen. Detta är en viktig del av processen, där du får möjlighet att uttrycka dina känslor, bekymmer och förväntningar. Jag lyssnar noggrant för att förstå just din unika situation, vilket hjälper mig att anpassa behandlingen optimalt. Detta samtal är också ett tillfälle för dig att ställa frågor och få en djupare förståelse för behandlingsprocessen.

Efter detta får du lägga dig på rygg på den sköna, hydrauliskt justerbara behandlingsbänken. Du ligger bekvämt med kläderna på och under en filt. När du ligger nerbäddad börjar jag som terapeut läsa av och lösa upp blockeringar i kroppens energifält för att främja din fysiska, emotionella och psykiska hälsa. Behandlingen, som oftast utförs med händerna strax ovanför kroppen, varar 30–40 minuter och är vanligtvis mycket behaglig. Det är inte ovanligt att klienter somnar. För att få ut mesta möjliga av ditt besök rekommenderar vi att du planerar en lugn dag efter behandlingen.


Personligt anpassade helande behandlingar

Som certifierad Helhetsterapeut erbjuder jag följande behandlingar, alla anpassade för att möta dina specifika behov. Om du inte är säker på var du ska börja, tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation innan du bokar. Tillsammans kan vi utforska vilken behandling som bäst stödjer din väg mot helande och välbefinnande.

Helhetshealing

En djupverkande healingbehandling som inkluderar samtal, rådgivning, lokalisering och borttagning av kroppens blockeringar, chakrabalansering och aurarensning.

Helande Samtal

Rådgivning för att bena ut din nuvarande situation och blicka framåt. Du får verktyg för att hantera stress, oro och bygga en kärleksfull relation till dig själv.

Kanalisering

Kanalisering erbjuder en unik väg till insikt och vägledning, med meddelanden från dina andliga guider och vägledare, anpassat för din nuvarande livssituation och framtida vägval.

Regression

Utforska viktiga händelser från ditt förflutna eller tidigare liv som påverkar dig idag. Används när kroppen inte vill gå in i en vanlig läkningsprocess.