REGRESSION – TIDIGARE LIV

Du går tillbaka i tiden, till en händelse din själ vill visa dig och som fortfarande påverkar dig idag.

Jag använder regressioner när kroppen inte vill gå in en vanlig läkningsprocess och  då orsaken till problemen troligtvis ligger längre bak i tiden.

Hur långt tillbaka du behöver komma är det bara din själ som vet – därför är det din själ som får bestämma hur och var din resa ska gå.

Jag använder inte hypnos.

Praktiskt om Regression – Tidigare liv

Behandlingstid

60 – 180 min

Pris

1350 kr

Plats

Hos mig

VAD ÄR REGRESSION?

Regression till tidigare liv är en djupgående terapeutisk process som utforskar ditt undermedvetna för att upptäcka och bearbeta erfarenheter från tidigare liv. Denna metod hjälper till att belysa och lösa problem som kan ha sina rötter i händelser långt tillbaka i tiden, vilka påverkar dig i ditt nuvarande liv.

Behandlingsprocessen hos tessans helhet

Under en regressionsbehandling guidar jag dig varsamt tillbaka i tiden för att utforska och förstå viktiga händelser och upplevelser. Vi använder oss av ditt undermedvetna för att nå djupare insikter och frigöra oupptäckta känslor eller minnen. Behandlingen är skräddarsydd och respekterar din unika resa och behov.

REGRESSION FÖR FÖRSTÅELSE OCH FÖRÄNDRING

Regression till tidigare liv erbjuder en unik möjlighet till självupptäckt och transformation. Det är en resa som inte bara ger insikt utan också möjligheter till djupgående förändring och personlig utveckling.

regression, helhetshealing, Kanalisering, vad är kanalisering

En Resa till Ditt Förflutna för Framtida Välbefinnande

Regressionstbehandling kan vara särskilt kraftfull för att hantera okända källor till emotionellt eller fysiskt obehag som inte hittat sin förklaring i ditt nuvarande liv. Genom att förstå och bearbeta dessa tidigare erfarenheter, kan du hitta en väg till läkning och frigöra dig från gamla mönster och begränsningar.