helhetshealing

En djupverkande healingbehandling

I varje behandling ingår samtal och rådgivning, lokalisering och borttagning av kroppens blockeringar samt chakrabalansering och aurarensning.

Vid fysiska besvär kan det handla om allt från diffusa och svårdiagnostiserade sjukdomar till huvudvärk, migrän, allergier eller rygg och ledbesvär på olika nivåer.

Vid emotionella besvär arbetar jag med samtal i kombination med healingbehandlingar. Jag ger dig stöd och vägledning för hur du själv kan förändra det som ligger bakom ditt mående.

Läs mer om Helhetshealing på HelhetsCentrum

Praktiskt om Helhetshealing

Behandlingstid

60 – 90 min

Pris

800 – 950 kr

Plats

Hos mig eller på distans

VAD ÄR HELHETSHEALING?

Helhetshealing är en holistisk behandlingsform som kombinerar olika metoder för att främja helande på alla nivåer: fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Denna kombinerade tillvägagång innebär att jag arbetar med att identifiera och behandla roten till dina problem, snarare än att bara fokusera på symtomen.

Behandlingsprocessen hos tessans helhet

Varje session med helhetshealing är en skräddarsydd upplevelse. Jag kombinerar samtalsterapi med energiarbete för att skapa en helhetsmässig förändring. Detta inkluderar tekniker som chakrabalansering och aurarensning, samt att hitta och lösa upp blockeringar som kan ha byggts upp i din kropp över tid. Målet är att frigöra dig från dessa begränsningar så att du kan uppleva ökat välbefinnande.

Helhetshealing för Fysiska och Emotionella Besvär

Oavsett om du kämpar med fysiska besvär som huvudvärk, migrän, allergier, rygg- och ledbesvär eller emotionella utmaningar, är helhetshealing utformad för att ge lindring och insikt. Genom samtal kombinerat med healingbehandlingar erbjuder jag stöd och vägledning för att du ska kunna åstadkomma positiva förändringar i ditt mående.

Personlig och andlig utveckling, kanalisering, medial rådgivning, healing, helhetshealing, kanalisering

En Väg till Personlig Utveckling

Helhetshealing är inte bara en behandling för fysiska och emotionella besvär, utan också en resa mot självkännedom och personlig förvandling. Det är en process där du utforskar och harmoniserar dina fysiska, emotionella och andliga aspekter.

I denna resa lär du dig att lyssna på din kropps visdom, hantera dina känslor, och närma dig livet med ny klarhet. Varje session stärker din inre styrka och hjälper dig att utveckla en djupare kontakt med ditt sanna jag.

Genom helhetshealing får du verktyg och insikter för att leva ett mer uppfyllande och balanserat liv.