Mitt namn är Tessan Jähnke och jag är Certifierad Helhetsterapeut och lärare.

Låt mig berätta lite mer om mig själv.
Som person är jag en god lyssnare och har alltid haft ett djupt intresse för andra människor. Att hjälpa och stödja andra har alltid varit naturligt för mig.

Genom åren har alternativmedicin spelat en avgörande roll i min egen läkningsprocess, och nu vill jag använda mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa andra med att må bättre, läka och finna balansen i livet.

De senaste åren har denna önskan växt sig allt starkare och jag har sökt kunskap och utbildat mig inom olika behandlingsformer och tekniker. Hos Susanne Jönsson på Helhetscentrum fann jag äntligen precis den kunskap och utbildning jag letat efter. Idag är jag stolt över att som Helhetsterapeut kunna erbjuda behandlingar baserad på välgrundade metoder och beprövad kunskap.

Nu har jag följt mitt hjärta och har tillsammans med min man flyttat ut på landet till Almunge/Näsby, som ligger ungefär 3 mil från Uppsala och 8 mil från Stockholm. Jag har skapat min mottagning i ett separat hus på vår tomt, speciellt avsett för Tessans Helhet. Där utför jag alla behandlingar och du kan känna dig avslappnad och i harmoni med naturen.

Kontakta mig för att få mer information eller boka en tid. Jag ser fram emot att få vara en del av din resa mot ett bättre mående.

Varmt välkommen till Tessans Helhet – där kropp och själ får möjlighet till naturlig läkning.


Erfarenheter & Utbildningar

Certifierad Helhetsterapeut och Lärare

  • Helhetshealing
  • Helande samtal
  • Kanalisering till nivå 2
  • Regression – Tidigare liv
  • Högre medvetande till nivå 9