helande samtal

Vad ligger bakom dina problem och hur finner du lösningen

Rådgivning med en möjlighet att bena ut din nuvarande situation och blicka framåt. Du får verktyg till att hantera stress & oro och som stärker dig. Du kan även lära dig hur du bygger en fin och kärleksfull relation till dig själv och hur du lever från hjärtat för att hantera vardagen.

I ditt inre har du all kunskap du behöver för att leva det liv du önskar och mår bra av.

Praktiskt om Helande samtal

Behandlingstid

60 – 90 min

Pris

800 – 950 kr

Plats

Hos mig eller på distans

VAD ÄR helande samtal?

Helande samtal är en terapeutisk session som ger dig möjligheten att utforska dina nuvarande utmaningar och hitta vägar framåt. Detta är en process där du får verktyg för att hantera stress, oro och bygga en kärleksfull relation till dig själv. Genom att leva från hjärtat kan du hantera vardagen med större lätthet och klarhet.

Behandlingsprocessen hos Tessans Helhet

Under våra helande samtal arbetar vi tillsammans för att identifiera kärnan i dina problem och utforska lösningar. Jag erbjuder en lyssnande och stödjande miljö där du kan utforska dina känslor och tankar. Våra sessioner fokuserar på att ge dig insikter och praktiska verktyg som du kan använda för att förbättra ditt välbefinnande och din livskvalitet.

Helande Samtal för Personlig Tillväxt och Välbefinnande

Helande samtal är idealiska för dig som vill utveckla en djupare förståelse för dig själv och ditt liv. Genom att arbeta tillsammans, kan vi hitta sätt för dig att övervinna hinder, bygga starkare relationer och gå mot ett mer harmoniskt och meningsfullt liv.

helande samtal, helhetshealing, regression, kanalisering, healing i uppsala och stockholm

En Resa till Självinsikt och Harmoni

Varje session är en steg mot större självinsikt och inre harmoni. Genom helande samtal får du möjlighet att utforska ditt inre landskap, lära känna dig själv på djupet och skapa en starkare grund för din framtid.